Holdet

Team Aarhus Sydbank er et cykelteam, hvor kombinationen af business networking og cykling er formålet. Holdet består af cirka 80 medlemmer fra mange forskellige erhverv, der alle har cykling som fælles interesse. Medlemmerne har rig mulighed for at blive udfordret i forskellige genrer inden for cykling – både spinning, mountainbike og landevejscykling er på programmet. I sommerhalvåret er der mulighed for landevejstræning 2 gange om ugen, mens der i vinterhalvåret er mulighed for spinning 2 gange om ugen og mountainbike én gang ugentligt. Derudover plejer holdet at deltage i forskellige løb og arrangementer gennem sæsonen, mens der også hver sommer planlægges en uges cykeltur til udlandet, hvor der bliver cyklet i nyt og spændende terræn samt prøvet kræfter med virkelig bjergkørsel.

Teamtøj

Holdet har hver sæson et specialdesignet sæt tøj, som alle medlemmer skal bære under træningerne, så det er tydeligt at man kører for Team Aarhus Sydbank. Sættet består af:

  • en kortærmet trøje
  • en vest
  • et par shorts

Derudover er der mulighed for tilkøb af blandt andet løse ærmer og ben.

Bestyrelsen

Bestyrelsen består af

  • Palle Ejlskov
  • Torben R. Rasmussen
  • Jens Bjerg Sørensen
  • Morten Winther
  • Harald Birkwald
  • Lars Valsø Bertelsen
  • Anne Bilø Hansen

Bestyrelsen står, sammen med en styregruppe, for optagelse af nye medlemmer samt at lægge retningslinjerne på holdet. Ellers tæller holdet også en Team Coordinator, holdkaptajner, mekaniker, læge mm.

Bliv medlem

Team Aarhus Sydbank er “by invitation only”, og kræver derfor, at du i forvejen kender en rytter på holdet. Såfremt dette er opfyldt, skal du dernæst ansøge om medlemsskab via denne hjemmeside. Dette gøres ved at klikke på fanen “Bliv medlem” øverst i højre hjørne. Herefter skal du udfylde alle tomme rubrikker og sende anmodningen afsted. Der vil efterfølgende blive taget stilling til, om du kan komme med til 3 prøvetræninger med holdet. Efter deltagelse i prøvetræningerne besluttes det endeligt om du kan blive medlem af Team Aarhus Sydbank. Bliver din optagelse godkendt opkræves du kontingent for et fuldt år i optagelsesåret. Under træning og cykelture cykler vi i vores specialdesignede cykeltøj. Du får udleveret dette cykeltøj såfremt det er på lager i din størrelse. Hvis ikke får du et sæt cykeltøj så snart der er leveret nyt cykeltøj til klubben, så det er tydeligt, at du er en del af Team Aarhus Sydbank.

Vi opfordrer dig til at læse de forskellige faner på hjemmesiden, inden du ansøger. Skulle du have yderligere spørgsmål om holdet, er du velkommen til at kontakte vores Teamkoordinator på følgende mail: sekr@teamaarhuscycling.dk.

Der er stor efterspørgsel til holdet, og vi kan desværre ikke altid tilbyde alle en plads.